NiinaM

Olen koulutettu hieroja, urheiluhieroja Niina Mäenpää. Valmistuin Tampereen Urheiluhierojakoulusta keväällä 2016. Vuoden kestäneen koulutuksen aikana huolehdimme kattavasti sekä erilaisten urheilujoukkueiden ja yksilöurheilijoiden että aivan tavallisten, pääasiassa työikäisten ihmisten lihashuollosta.

Kesästä 2017 lähtien on vastaanottoni sijainnut Hämeenlinnan ydinkeskustassa Sibeliuksenkadulla loistavien kulkuyhteyksien varrella liiketilassa  kokoNaisuus ja siellä työskentelee lisäkseni toinen urheiluhieroja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti sekä liuta kätilöitä. Toimitiloissamme on siis tarjolla hieronnan ja kehonhuollon lisäksi kattavasti yksityisiä kätilö- ja äitiysfysioterapiapalveluita.
Tämän lisäksi olen toiminut HPK:n naisten lentopallojoukkueen toisena hierojana kaudella 2017-18 ja kaudesta 2018-19 lähtien Hämeenlinnan Lentopallokerhon hierojana.

Hierojan ammatissani pyrin aina mahdollisimman hyvään ja kokonaisvaltaiseen lopputulokseen. Hoitomuotoina käytän hieronnan lisäksi hyvin paljon nivelmobilisointia, kinesioteippausta sekä fascia- ja triggerpiste-käsittelyä. Tarvittaessa työvälineistäni löytyy myös gua sha- kampaus- sekä kuivakuppaustekniikat.

Tulevaisuudessa pyrkimyksenäni on kehittää ammattiosaamistani aktiivisesti etenkin mobilisoivien tekniikoiden, kinesioteippauksen sekä faskiakäsittelyn suhteen.