NiinaM

Olen koulutettu hieroja, urheiluhieroja Niina Mäenpää. Valmistuin Tampereen Urheiluhierojakoulusta keväällä 2016. Vuoden kestäneen koulutuksen aikana huolehdimme kattavasti sekä erilaisten urheilujoukkueiden ja yksilöurheilijoiden että aivan tavallisten, pääasiassa työikäisten ihmisten lihashuollosta.

Kesästä 2017 lähtien on vastaanottoni sijainnut Hämeenlinnan ydinkeskustassa Sibeliuksenkadulla loistavien kulkuyhteyksien varrella. Liiketilamme nimi on kokoNaisuus ja siellä työskentelee lisäkseni kaksi muuta hierojaa, fysioterapeutti sekä toimintaterapeutti. Lisäksi tiloissamme on tarjolla kattavasti yksityisiä kätilö- ja äitiysfysioterapiapalveluita. Tämän lisäksi olen toiminut HPK:n naisten lentopallojoukkueen toisena hierojana kaudella 2017-18 ja kaudesta 2018-19 lähtien Hämeenlinnan Lentopallokerhon hierojana.

Hierojan ammatissani pyrin aina mahdollisimman hyvään ja kokonaisvaltaiseen lopputulokseen. Hoitomuotoina käytän hieronnan lisäksi hyvin paljon nivelmobilisointia, kinesioteippausta sekä fascia- ja triggerpiste-käsittelyä. Tarvittaessa työvälineistäni löytyy myös gua sha- kampaus- sekä kuivakuppaustekniikat.