Tiedote asiakkaille

Osalle asiakkaista olenkin jo ehtinyt kertoa, mutta tiedotetaan nyt vielä muitakin eli olen jäämässä pois hierontatyöstä toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi. Teen hierontaa kuitenkin normaalisti maaliskuun 2020 loppuun asti, mutta sen jälkeen aion keskittyä siviilielämäni harrastuksiin ja kilpailemiseen. Valitettavasti aikani ei toisen työn ohella riitä kaikkeen, joten jostain on nyt karsittava ja nyt se on tämä työ.

Mikäli joillakin on vielä käyttämättömiä sarjakortteja / lahjakortteja (huom. päiväykset!), niin toivoisin nämä käytettävän ennen tuota maaliskuun loppua. Uusia sarjakortteja/lahjakortteja en siis enää myy.

Palailen hierontatyön pariin mahdollisesti myöhemmässä vaiheessa.

Kiitokset jo etukäteen kaikille asiakkaille näistä vuosista. Ihanaa joulun odotusta sekä kiireettömämpää vuotta 2020!