Vauhdikas vuosi 2019

Alkuvuosi starttasi varsin vauhdikkaasti käyntiin vanhoissa tiloissa Sibeliuksenkadulla. Johtuen kuitenkin asiakkaiden huonoista pysäköintimahdollisuuksista ja liian korkeasta tilavuokrasta tuli toimitilan vaihdos ajankohtaiseksi. Haikein mielin jouduin jättämään ihanat Kokonaisuuden kollegat ja muun porukan heinäkuun puolessa välissä, ja suuntaamaan uusiin toimitiloihin Vanajantielle.

Toiminta uusissa tiloissa on lähtenyt varsin mainiosti käyntiin. Ajoittain hieman hankaluutta teettää alaoven sähkölukko, joka napsahtaa päälle aina klo 17. Pyrin käydä kääntämässä oven lukituksen auki ennen asiakkaan saapumista, mutta ihan aina en ehdi. Jos siis saavut vastaanotolle merkittävästi etuajassa noihin aikoihin, niin ei kannata ihmetellä jos ovi on vielä lukossa. Kuitenkin nyt on ilmaista pysäköintitilaa riittävästi ja saapuminen vastaanotolle muutoinkin helpompaa.


Johtuen nykyisen ajanvarausjärjestelmän kehnosta toimivuudesta, olen valitettavasti joutunut rajaamaan varattavat ajat hyvin pitkälti 45 minuutin sekä 60 minuutin aikoihin. Mikäli kuitenkin haluat pidempää hoitoaikaa, niin laitathan rohkeasti asiasta sähköpostia. Puheluihin ehdin vastata vain harvoin, joten viestillä/sähköpostilla tavoittaa parhaiten. Jonkin verran ajanvarausjärjestelmästä toki löytyy myös pidempiä (1.5-2 h) aikoja, mutta ne melkeinpä ovat päivän ensimmäiset tai viimeiset ajat. Toistaiseksi tämä käytäntö on osoittautunut toimivaksi ja tällä systeemillä mennään siis ainakin toistaiseksi.

Kuten ajanvaraussivullakin lukee, haluan panostaa kanta-asiakkaideni hyvään hoitoon ja senpä vuoksi en valitettavasti edelleenkään pysty vastaanottamaan uusia asiakkaita. Tilanteet kuitenkin elävät kaiken aikaa, joten mahdollisesti viimeistään alkuvuodesta tähän tulee muutosta.

Aikaisemmin jo mainitsinkin, että olen käynyt tämän vuoden osteopatiakoulu Atlaksessa lisäkouluttautumassa manuaalisten tekniikoiden osalta. Lyhykäisyydessään tämä siis tarkoittaa uusien osteopaattisten tekniikoiden opettelua (sekä vanhojen kertaamista). Tarkoituksenani on tuoda asiakkaiden hoitoon enemmän pehmeämpiä ja tutkivampia hoitokeinoja, jotka poikkeavat monilta osin klassisista hierontaotteista. Olen kokenut, että yhdistämällä erilaisia osteopaattisia tekniikoita ”perinteisiin” hierontaotteisiin ja mobilisointiin, saavutetaan asiakkaan kannalta parempi lopputulos kuin pelkästään hieromalla. Erityisesti urheilijoiden kohdalla tämä on tuonut paljon helpotusta moniin ongelmiin.

Ensi vuodelle onkin sitten taas uusia suunnitelmia ja kuvioita, mutta niistä enemmän vasta myöhemmin. Toistaiseksi jatketaan tällä hyväksi havaitulla kaavalla. Mukavaa syksyn jatkoa kaikille <30 comments on “Vauhdikas vuosi 2019Add yours →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *