Akuuttiajat

Suuren kysynnän vuoksi olen lisännyt ajanvaraukseen ns. akuuttiaikoja sellaisille henkilöille, joille on yhtäkkisesti ilmaantunut esimerkiksi olkapääkipua, päänsärkyä, lapakipua tai muuta sellaista, eli hoidettava alue on todennäköisesti suhteellisen pieni. Vastaanottoajan pituus on näissä aina 30 minuuttia ja hinta on sama 28 euroa. Näitä akuuttiaikoja lisäilen ajoittain sopiviin väleihin, yleensä näin alkuviikosta, kun muu asiakastilanne on paremmin selvillä. Akuuttivastaanotolla teen alkututkimuksen, kuten normaaleillakin vastaanottokäynneillä, mutta nyt hoitomenetelmänä on todennäköisesti hieronnan sijaan faskiapistehoitoa (triggerpiste), kinesioteippausta tai guashausta, mikä sitten ikinä sillä hetkellä järkevimmältä näyttää.

Ajan varaaminen onnistuu saman ajanvarauskalenterin kautta, kuin tähänkin asti.

0 comments on “AkuuttiajatAdd yours →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *