Vuoden 2019 tapahtumia

Vuosi 2019 lähestyy hyvää vauhtia ja siksipä onkin aika pysähtyä hetkeksi pohtimaan tulevaa. Kevät menee reipasta tahtia Lentopallokerholaisia huoltaessa ja hieroessa, mutta ajatuksissa siintää myös lisäkouluttautuminen. Aloitan osteopatiakoulu Atlaksessa vuoden kestävän mobilisointitekniikkakoulutuksen tulevana keväänä. Tämän lisäksi käyn tutustumassa myofaskiaalisiin hoitoihin Ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksessa, Helsingissä. Tarkemmat kurssiviikonloput tarkentuvat myöhemmin. Koulutusten lisäksi jatkan hierontahommia entiseen tapaan Hämeenlinnassa. Kotikäynteihin tai yrityskäynteihin ei juurikaan ole enää aikaa, joten ne ovat jäämässä vähitellen pois. Onneksi tänne keskustan toimistolle on helppo tulla kenen vain!

Vapaat hieronta- ja teippausajat löydät edelleen joko täältä kotisivujen kautta tai klikkaamalla tästä!

Tulevat koulutukset saattavat hetkellisesti vähentää varattavien hieronta-aikojen määrää.

9.-10.2.2019 Myofaskiaalisen kivun tutkiminen ja hoito, Ortopedisen osteopatian koulutuskeskus.

18.-19.5.2019 Manuaaliset tekniikat, Atlas.

Elo-/syyskuu 2019 Manuaaliset tekniikat, Atlas.

Marras-/joulukuu 2019 Manuaaliset tekniikat, Atlas.

 

0 comments on “Vuoden 2019 tapahtumiaAdd yours →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *