Kesän ja tulevan syksyn suunnitelmia

Säät ovat suosineet ja nyt näyttääkin siltä, että asiakkaat viihtyvät enemmän ulkona, kuin sisätiloissa. Tämähän on vain hyvä asia, vaikka jokunen hieronta-aika sitten jääkin täyttymättä. Nyt pitää nauttia, kun voidaan! 🙂

Itse olen saanut uurastaa EU-tietosuojalainsäädännön vaatimien rekisteriselosteiden parissa, mutta nyt nekin on valmiit. Kaikkea ne keksii yrittäjien pään menoksi, mutta onhan tällä asialla varmasti hyvätkin puolensa. Me hierojat olemme tosin tottuneet käsittelemään asiakkaiden tietoja ja hoitokertomuksia lain vaatimalla tavalla, joten juurikaan mitään uutta tai ihmeellistä ei tullut. Tästä lakiasiastakin voi kysyä minulta lisää, jos jokin mietityttää.

Tulevan kesän aikana ei mitä luultavimmin ole suurempia tapahtumia tulossa, mutta elokuussa minut ja muun KokoNaisuuden porukan löytää Elomessuilta Hämeenlinnasta. Luvassa on edullisia testihierontoja sekä mahdollisuuksien mukaan jotain muuta mukavaa.
Kesälomaa pidän heinäkuussa viikon verran viikolla 28, joten tuolloin minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai viestillä. Ajanvarausjärjestelmä tietenkin toimii ihan normaaliin tapaan.

Syksyllä sitten alkaakin jälleen lentopallohommat keväällä nimensä vaihtaneen Hämeenlinnan lentopallokerhon leivissä. Mutta ei hätää, sillä aikaa jää kyllä hyvin myös muille ihanille asiakkaille. Syksyn aikana saatan käydä jälleen vähän lisäkouluttautumassakin, joten jännityksellä odotamme, että mitähän uusia tekniikoita ja kikkakolmosia on hieronta-asiakkaille luvassa…

Aurinkoista kesää kaikille!
-Niina

0 comments on “Kesän ja tulevan syksyn suunnitelmiaAdd yours →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *