Kevät 2018

Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia. Nyt täytyy vain toivoa paljon aurinkoisia päiviä ja muutenkin ihania kelejä, jotta ulkona liikkuminen olisi mahdollisimman miellyttävää. Huhtikuun puolessa välissä ajattelin pyörähtää viikon lomalla Saariselällä, joten olen tuolloin tavoiteltavissa vain sähköpostitse tmi.niinam@gmail.com.

Kuitenkin ennen tätä lomaa, johtuen kauden loppua kohden kiihtyvästä pelitahdista, olen aika paljon sidottu HPK naisten peli- ja harjoitusaikataulujen mukaisiin hieronta-aikoihin. Näin ollen vapaita aikoja saattaa olla toisinaan vähemmän. Kannattaa siis varata hyvissä ajoin oma hoitoaika, ettei tule pettymyksiä. Pelikausi päättyy kuitenkin huhtikuun puolessa välissä, joten sitten koittaa taas rauhallisempi arki.

Kaiken tämän kiireen keskellä olen kuitenkin menossa maaliskuun alussa viikonlopun mittaiselle mobilisointikurssille osteopaattikoulu Atlakseen.  Tätä odotan jo kovasti, koska uusien tekniikoiden oppiminen on tämän ammatin yksiä parhaita puolia. Kevään tai kesän aikana pyrin lisäkouluttautumaan myös kinesioteippauksen saralla. Nämä molemmat tekniikathan toki kuuluvat urheiluhierojan peruskoulutukseen ja siltä osin ovat ihan tuttuja juttuja.

Eli paljon ihania asioita tulossa! Vapaat ajat näet edelleen joko näiden sivujen kautta tästä tai sitten www.vello.fi/niinam. Mikäli tarvitset kiireellisempää aikaa esimerkiksi seuraavalle päivälle, niin laita rohkeasti viestiä 050 5604455.

0 comments on “Kevät 2018Add yours →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *