Loput Fitness Village -lisäravinteet -30%

Loput FitnessVillage-lisäravinteet lähtee nyt erittäin huokeaan hintaan -30%! Huom. päiväykset. Nappaa omasi mukaan vaikkapa hierontakäyntisi yhteydessä. Vielä löytyy Omega3, VitaMix, Reco, PWO Energy ja Whey  (suklaa). Alla lyhykäisyydessään tuotteista enemmän. Tiedot poimittu Fitness Villagen sivuilta.

PWO Energy; Tehonlisääjien tarkoitus on nimensä mukaisesti nostaa harjoittelun intensiteettiä ja tehoa antamalla energiaa keholle ennen treenisuoritusta. Tehonlisääjä nostaa kehon vireystilaa, jotta jaksat treenata paremmin ja kovempaa.

Sport Reco sisältää laadukasta heraproteiini-isolaattia, nopeasti sekä pitkään vaikuttavia hiilihydraatteja sekä laadukkaan vitamiini-mineraalimixin ja glutamiinia sekä C-vitamiinia.

Sport Whey on herkullisen makuinen proteiinilisä joka soveltuu jokaiselle kuntoilijalle, vauvasta vaariin.

Fitness Village Omega 3 on erittäin puhdas ja laadukas kalaöljyvalmiste.

Sport Vitamix sisältää erittäin monipuolisesti ja hyvässä suhteessa päivittäisiä vitamiineja ja mineraaleja helposti imeytyvässä muodossa. Pitääksemme yllä aktiivista ja tervettä kehoa tarvitsemme päivittäin vitamiineja ja mineraaleja. Sport Vitamix on kehitetty aktiiviselle ihmiselle, jonka tavoitteena on terve keho.

0 comments on “Loput Fitness Village -lisäravinteet -30%Add yours →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *